fbpx
Telefon: +36 20 4703575

Rózsakvarc és hologramos aura kvarc karkötő

3 490 Ft

Szállítási díj: 890 Ft
Cikkszám: RQ-10


Gyöngy mérete: 8 mm
Kiürítés
Várható szállítás: 2020.04.03.Rózsakvarc és hologramos aura kvarc női ásvány gyöngy karkötő.

Rózsakvarc a feltétel nélküli szeretet és a végtelen béke köve. Mélyreható belső gyógyulást és önszeretetet biztosít. Nyugtat, biztat és kitűnő a hatása trauma vagy krízis idején. Ez a gyönyörű rózsaszín kő védi a szívizomzatunkat, erősíti a szívet és a tüdőt, ajánlott a szívinfarktus megelőzésére, javítja a szív és az egész szervezet oxigénnel történő vérellátását, szabályozza a vérkeringést.

Lelki gyógyhatás: szerelemvonzás, kiteljesíti a szerelmet és szeretetet; segít leküzdeni a haragot, fejleszti az empátiát

Testi gyógyhatás: asztma, allergia, bőrbetegség tünet enyhítés, női termékenység fokozása

Az aurakvarc felülete igazán szivárványos – a fehér alapon színjátszó külsejű kőre már ránézve is amolyan boldoságérzet fogja el az embert. Tisztítja és gyógyítja a lelket, meditáció során megpihentet, segít könnyedén kapcsolódni a bensőnkhöz, de felsőbb hatalmakhoz, energiákhoz is, hiszen tisztítja az aurát. Szerelmi életünk gubancait hatásával kibogozhatjuk, viselve hozzásegít a pozitív életszemélethez: az aurakvarc miatt hamarabb észrevehetjük a körülöttünk eddig csak rejtőzködő jót és szépséget a világban, a természetben és nem utolsósorban a többi emberben is, hiszen csökkenti a toxikus tényezők jelenlétét az életünkben.

 

 


Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén!

Minőségi ékszer

Gyors házhozszállítás

Biztonságos fizetés

Csere és pénzvisszafizetési garancia

Kosár

0

Nincsenek termékek a kosárban.

Hit Enter to search or Esc key to close