Barion Pixel
Telefon: +36 20 4703575

Fizetés:

  • Bankkártya

Bankkátyás fizetés esetén a Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás oldalára irányítunk át, ahol biztonságosan és kényelmesen tudsz fizetni. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó.

  • Banki átutalás

A megrendelés véglegesítése után az utalási adatokat e-mailben küldjük. A megjegyzés rovatba ne felejtsd el feltüntetni a rendelésszámod.

  • Utánvét

A házhozszállítást a GLS futárszolgálat végzi, ebben az esetben a futárnak lehetséges készpénzben vagy bankkártyával fizetni.

 

Szállítás:

  • Házhozszállítás

A megrendelés visszaigazolása után házhozszállítás esetén a vásárló által megadott címre érkezik meg várhatóan 3 munkanapon belül a csomag, melyet a GLS futárszolgálat szállít ki.

A szállítási idő 1-3 munkanap. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 08:00 és 18:00 között. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. Az át nem vett és így visszaszállított csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük.

A szállítás költsége 10.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES, 10.000 Ft alatti bankkártyás / banki átutalásos rendelés esetén 990 Ft, utánvétnél 1290 Ft.

 

 

 

Kosár

0

Nincsenek termékek a kosárban.

Hit Enter to search or Esc key to close