Barion Pixel

INGYENES SZÁLLÍTÁS 15.000 FT FELETT!

Fizetés:

  • Bankkártya

Bankkátyás fizetés esetén a Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás oldalára irányítunk át, ahol biztonságosan és kényelmesen tudsz fizetni. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó.

  • Banki átutalás

A megrendelés véglegesítése után az utalási adatokat e-mailben küldjük. A megjegyzés rovatba ne felejtsd el feltüntetni a rendelésszámod.

  • Utánvét

A házhozszállítást a GLS futárszolgálat végzi, ebben az esetben a futárnak lehetséges készpénzben vagy bankkártyával fizetni.

Szállítás:

  • Házhozszállítás

A megrendelés visszaigazolása után házhozszállítás esetén a vásárló által megadott címre érkezik meg várhatóan 3 munkanapon belül a csomag, melyet a GLS futárszolgálat szállít ki.

A szállítási idő 1-3 munkanap. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 08:00 és 18:00 között. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. Az át nem vett és így visszaszállított csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük.

A szállítás költsége 15.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES, 15.000 Ft alatti bankkártyás / banki átutalásos rendelés esetén 1290 Ft, utánvétnél 1790 Ft.