Barion Pixel

Ingyenes szállítás 15.000 Ft feletti rendelés esetén!

Keresés

Fizetés és szállítás

Fizetés

Bankkártya:

Bankkátyás fizetés esetén a Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás oldalára irányítunk át, ahol biztonságosan és kényelmesen tudsz fizetni. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó.

Banki átutalás:

A megrendelés véglegesítése után az utalási adatokat e-mailben küldjük. A megjegyzés rovatba ne felejtsd el feltüntetni a rendelésszámod.

Utánvét:

A házhozszállítást a GLS futárszolgálat végzi, ebben az esetben a futárnak lehetséges készpénzben vagy bankkártyával fizetni.

Szállítás

Házhozszállítás:

A megrendelés visszaigazolása után házhozszállítás esetén a vásárló által megadott címre érkezik meg várhatóan 3 munkanapon belül a csomag, melyet a GLS futárszolgálat szállít ki. A GLS emailben fogja tájékoztatni a vásárlót a csomagszámról, a szállítás pontos napjáról, időpontjáról és kézbesítési cím esetleges megváltoztatási lehetőségéről.

A szállítási idő 1-3 munkanap. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 08:00 és 18:00 között. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. Az át nem vett és így visszaszállított csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük.

A szállítás költsége 15.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES, 15.000 Ft alatti bankkártyás / banki átutalásos rendelés esetén 1490 Ft, utánvétnél 1890 Ft.

Csomagpont / csomagautómata:

A pénztár oldalon lehetőség van térkép alapú GLS csomagpontba vagy autómatába való kézbesítést választani. Ebban az esetben a vásárló emailben és sms-ben kapja meg a csomagjáról szükséges információkat (csomagszám, nyitókód, átvétel, stb).

A szállítás költsége 15.000 Ft feletti rendelés INGYENES, 15.000 Ft alatti bankkártyás / banki átutalásos rendelés esetén 1290 Ft. Csomagpontba nem áll módunkban utánvétes rendeléseket kézbesíteni.