Barion Pixel
Telefon: +36 70 948 6912

GY.I.K.

Igen, 14 nap áll rendelkezésre a cserére. Méretbeli eltérés esetén a vásárlót terheli a visszajuttatás költsége, viszont az újbóli feladás költségét már a Cádiz Crystals állja. Csak az eredeti, hibátlan állapotában megrendelt terméket tudjuk kicserélni. A csomag megérkezése után ellenőrizzük, hogy a visszaküldött termék sértetlen és használatlan állapotban van-e. A csomagban mellékelni szükségeltetik egy levél is, amely tartalmazza az alábbi információkat: a cserélni kívánt termék új mérete, név, telefonszám, email cím, kézbesítési cím. Amennyiben rendben találjuk, akkor 3-5 munkanapon belül visszajuttatjuk a címzetthez az új, cserélt terméket. A cím, ahová az előbbi információk alapján vissza kell küldeni a terméket: Cádiz Crystals, 3711, Szirmabesenyő, Kodály Zoltán utca 14. Amennyiben postán történik a feladás érdemes elsőbbségi, ajánlott levélként feladni a küldeményt. Csomagoláshoz a buborékos / légpárnás borítékot (60-80 Ft) ajánljuk, hogy ne sérüljön a termék.

Természetesen van lehetőség, 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól. Ebben az esetben a terméket az eredeti állapotában juttasd vissza az alábbi címre: 3711, Szirmabesenyő, Kodály Zoltán utca 14. Kérjük mellékeld az elállási nyilatkozatot, megjelölve, hogy a termék árának visszautalását kéred. A visszaküldés költsége téged terhel, kivéve abban az esetben, ha hibás a termék, vagy ha nem azt küldtük, amit rendeltél. A csomag visszaérkezése után 14 napon belül utaljuk az összeget. Kérjük vedd figyelembe, hogy a terméket csak eredeti, sértetlen állapotában tudjuk visszavenni.

A termékoldalon a méretezésnél található információs mező segítséget nyújt a megfelelő méret kiválasztásához. További segítségért írj nekünk az info@cadizcrystals.hu email címre vagy keress minket a Facebook / Instagram oldalunkon.

Igen, kérlek válaszd az utánvétes fizetési opciót. Ebben az esetben a csomagodat a GLS futárnak tudod fizetni készpénzben.

Webáruházunkban választható a bankkártyás- , banki átutalás, és az utánvétes fizetési lehetőség is.

Házhozszállítás esetén a vásárló által megadott címre érkezik meg a csomag. Továbbá kérhető a rendelés GLS csomagpontra is.

A csomagodat 1-3 munkanapon belül szállítjuk ki.

Természetesen van, írj nekünk az info@cadizcrystals.hu email címre vagy keress minket a Facebook / Instagram oldalunkon.

Kosár

0

Nincsenek termékek a kosárban.

Hit Enter to search or Esc key to close