Barion Pixel

INGYENES szállítás 15.000 Ft felett!

A Cádiz Crystals Budapest egy fiatal, tehetséges ékszer megszállott csapat által lett megálmodva és létrehozva. A csapat célja, hogy egyedi megjelenésű, magas minőségű ékszereket tervezzen és mindezt megfizethető áron kínálja.

Cádiz Crystals csapata

Ékszereinket gondosan válogatott eredeti ásvány alapanyagokból, exkluzív minőségű kiegészítőkből készítjük és mindezt egy profi tervezési és kivitelezési szakasz kíséri. Női és férfi karkötőinket úgy álmodjuk meg, hogy szinte minden viselethez passzoljanak, legyen az egy nyugis esti séta, vagy egy alkalmi esemény / találkozó. Nálunk mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb stílusú karkötőt, hiszen kínálatunkban szerepel számos elegáns, kifinomult vagy éppen vagányabb, bulis darab.

Az ékszereinket Magyarországon, saját kézzel készítjük profi tervezői csapatunkkal karöltve, akik folyamatosan figyelik a külföldi trendeket és divatipari eseményeket, hogy számotokra a legegyedibb kollekciókat alkossák meg.

Cadiz Crystals karkoto

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a vásárlóink elégedettek legyenek, és olyan különleges kiegészítőket viseljenek, ami nem fog szembe jönni velük az utcán. Maximálisan törekszünk a vásárlói elégedettségre, ezért egyéni igényeket is teljesítünk, ahol a vásárló dönti el, hogy milyen ásványból, alapanyagból, színből és  kívánt elrendezésben szeretné megalkotni a karkötőt.

A luxus neked is jár – légy részese a Cádiz Crystals életérzésnek