Barion Pixel

INGYENES SZÁLLÍTÁS 15.000 FT FELETT!

Karkötő méretezés
Szeretnél segítséget kapni milyen méretű Cádiz Crystals karkötőt rendelj? A legjobb helyen vagy, hiszen rendkívül egyszerű módon meghatározható, hogy mekkora a számodra tökéletes méret.
A csuklócsontod és a kézfejed között mérd le egy mérőszalaggal a méreted. Kérlek a pontos méretet add meg ráhagyás nélkül, hiszen így lesz kényelmes a karkötő (se nem szoros, se nem túl laza).

 

A választható méreteket az adott karkötő termékoldalán láthatod.
Nincs kéznél mérőszalag? A méréshez használj cérnaszálat vagy egy fonaldarabot. Tekerd a csuklód köré és az így kapott méretet mérd le egy vonalzó segítségével.

 

Amennyiben ajándékba szeretnél ásvány karkötőt vásárolni és tanácstalan vagy mi lehet a jó méret, akkor kövesd az alábbi útmutatót:
Női méretek:
  • 14-15 cm = Kisebb csuklóméretű nőknek
  • 16-17 cm = Átlagos csuklóméretű nőknek
  • 18-19 cm = Nagy csuklóméretű nőknek

Férfi méretek:

  • 16-17 cm = Kisebb csuklóméretű férfiaknak
  • 18 cm = Átlagos csuklóméretű férfiaknak
  • 19-21 cm = Nagy csuklóméretű férfiaknak

Karkötő méretezés

A képen látható csukló 16 cm méretű. Így a méret megadásánál a 16 cm – S méretet célszerű kiválasztani.
Abban az esetben, ha ennek ellenére sem sikerült a megfelelő méretű karkötőt kiválasztani, extra gyors cserét biztosítunk. További információkat a ‘Gyakori kérdések’ menüpont alatt találsz.

 

További segítségre van szükséged? Sok szeretettel várjuk hívásod ügyfélszolgálatunk elérhetőségén, illetve közösségi média felületeink egyikén privát üzenetben.

 

+36 70 948 6912
Hétfőtől péntekig: 9:00 – 17:00